Over mij

Mijn naam is Gino Lamers. Het is mijn doel om zoveel mogelijk mensen te inspireren om hun fysieke doelen te realiseren. Al sinds dat ik klein was, heb ik een passie voor het helpen van mensen. Ik wist altijd al dat ik 'iets met mensen te helpen' wilde doen, en het blijkt uiteindelijk dat mijn twee grootste passies hand in hand samen gaan. De sportschool, en coaching! Anderen helpen om hun doelen te bereiken is iets waar ik gigantisch veel passie voor heb en waar ik ook gigantisch veel energie uit haal.

 

Ik streef dit op verschillende manieren te realiseren, waarmee fysieke doelen zo efficiënt mogelijk worden gerealiseerd. Daarnaast probeer ik dit na te streven door verschillende social media kanalen, blogs, nieuwbrieven enzovoort.

Waar alles eigenlijk maar op een doel uitdraait: mensen tot hun volledige potentie te laten ontplooien. Ik ben er van overtuigd dat fysieke progressie hand in hand gaat met mentale progressie.

Ik heb flink wat dingen op de harde manier moeten leren, dingen die veel gemakkelijker hadden kunnen zijn wanneer het neerkomt op mijn training en voeding.

Dat is voornamelijk de reden waarom ik mensen wil coachen. Ik heb zoveel moeilijke situaties gehad tijdens mijn transformatie; situaties die volledig onnodig waren. Ik wil iedereen met hun fitness doelen helpen, op de manier hoe het wel hoort. 

 

 

Gedreven en vol passie, help ik ook jou bij het realiseren van jouw fysieke doelstellingen en persoonlijke groei. Ik kijk er naar uit om samen jouw fysiek naar een hoger level te tillen.

Interesse in een van mijn diensten? Kijk dan onder het kopje online coaching naar de mogelijkheden. Heb jij een algemene vraag, aarzel niet om contact met
me op te nemen!